Salta al contingut

Premsa

La Corporació Municipal d’Oliva rep a l’alcalde de Herbolzheim

La Corporació Municipal d’Oliva ha rebut hui a l’alcalde de Herbolzheim, ciutat alemanya amb la qual Oliva manté relacions d’amistat, i comparteix agermanament amb Sisteron (França). Al llarg dels últims anys han estat diverses les iniciatives conjuntes, entre les que destaquen el concert a la ciutat alemanya d’alumnes del Conservatori Professional de Música Josep Climent, la participació en els actes del 40 aniversari d’agermanament amb Sisteron o la visita a Oliva en 2012 d’una delegació d’empresaris alemanys amb la finalitat de contractar persones desocupades.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha donat la benvinguda a l’alcalde de Herbolzheim destacant la importància de reforçar les relacions entre les dues ciutats, tot fomentant l’enriquiment cultural, social i econòmic, com a elements clau per al projecte de la Unió Europea.

L’alcalde de Herbolzheim, Thomas Gedemer, ha agraït la recepció per part de la Corporació Municipal i ha manifestat el seu compromís ferm per mantenir l’amistat que uneix les dues ciutats.

En acabant, Thomas Gedemer ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Oliva i ha estat convidat pel regidor de Culrura, Julio Llorca, a realitzar una visita junt a la seua família una visita pels principals espais museístics d’Oliva.