Salta al contingut

Premsa

Oliva continua endavant amb el ‘Pla Edificant’ per a millorar les infraestructures educatives de la ciutat

Des de la Regidoria d’Educació, que dirigeix Mª Josep Llorens, s’ha donat continuïtat a aquest pla promogut des de la Conselleria d’Educació amb l’objectiu de millorar, reformar i ampliar els centres educatius públics d’Oliva.

Des del departament de Contractació que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha donat prioritat a les licitacions englobades en el Pla Edificant

 

La regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, ha informat al voltant de la continuïtat als centres educatius públics d’Oliva del Pla Edificant, amb el qual s’estan executant diverses actuacions de millora als centres.

Les pròximes actuacions previstes són les que fan referència a la redacció dels projectes de construcció següents:

– Redacció del projecte d’ampliació del Conservatori ‘Josep Climent’ amb un pressupost de 56.105,06 €.

– Redacció de projecte del nou aulari infantil i gimnàs d’usos múltiples CEIP Alfadalí amb un pressupost de 72.689,69 €.

– Redacció de projecte del nou gimnàs de l’IES Gregori Maians amb un pressupost de 27.845,21 €.

A hores d’ara ja està obert el termini per a la presentació de pliques o ofertes per part de les empreses interessades; el termini finalitzarà el pròxim, 12 de setembre, per als projectes del Conservatori i del CEIP Alfadalí, i el 13 de setembre, per al projecte de l’IES Gregori Maians. El termini d’execució és de tres mesos per poder redactar el projecte i es puntua com a millora la reducció del temps de redacció.

Segons assenyalava la vicealcaldessa i regidora del departament de Contractació, Ana Morell, “hem donat prioritat als contractes de l’Edificant per tal que pogueren realitzar-se el més aviat possible i que es licitara la redacció dels projectes a principis de setembre com així ha estat. És tracta d’un pla autonòmic que Oliva ha  d’aprofitar per a aconseguir que les seues infraestructures educatives estiguen en les millors condicions per als nostres escolars.

La regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, ha agraït a tota la comunitat educativa d’Oliva la seua implicació i suport en aquest pla autonòmic que farà possible la millora dels nostres col·legis i instituts. A més ha assenyalat que “estem treballant per completar la documentació dels projectes que falten del CEIP Santa Anna i del CEIP La Carrasca”.

Aquestes actuacions s’engloben dins del Pla Edificant, un programa d’inversions de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de les administracions locals.  Amb aquest Pla de col·laboració entre administracions es busca l’adequació i millora de les instal·lacions educatives del municipi. L’Ajuntament d’Oliva es va adherir a aquest pla el passat 23 de gener, amb la presentació davant la conselleria d’un ventall de possibles actuacions a executar conforme les necessitats que s’observaven als centres públics educatius de la ciutat.