Salta al contingut

Premsa

La platja d’Oliva acull la 3a edició de la travessia nadant el 7 de setembre

Demà dissabte, 7 de setembre, se celebra a Oliva la 3a de la travessia nadant platja d’Oliva. Una cita que està oberta a tots els nadadors/es d’Oliva i triatletes i que s’iniciarà a partir de les 08.00 h des de la zona de la Mitja Galta.

La Travessia d’Oliva naix amb l’objectiu d’aconseguir recursos econòmics per als xiquets/es amb paràlisi cerebral, recolzats per l’organització benèfica Runnerforsmiles, “R4S”.

“Iniciatives com aquestes, en què solidaritat i esport van de la mà, indiquen la capacitat de les entitats esportives i esportistes per a influir en la societat amb els seus valors i esforç sempre dispostos a recolzar aquestes causes” assenyalava la regidora d’Esports, Yolanda Navarro.

La prova està organitzada per l’Escola de Vela d’Oliva Surf i l’Escola de Natació del Club de Tenis Chamartín, sumant els esforços de la Regidoria d’Esports a través l’edil Yolanda Navarro i del gerent dels Serveis Esportius Municipals; Oliva Surf amb el seu director Nacho Tapia i Fernando Álvarez, director de l’Escola de Natació del Club de Tenis Chamartín.

La prova també és possible gràcies a les empreses que col·laboren en el desenvolupament d’aquesta prova dotant-la de recursos, com la resta d’organitzadors, tots sense intenció de guany, per donar suport a aquesta bonica causa. Col·laboren:

– R4S: associació benèfica de suport als nens amb paràlisi cerebral, que aporta les samarretes dels nadadors.

– Bbosi: marca de material esportiu aquàtic, que enguany ens regala les gorres.
– GenProfesional: que ens aporta productes d’alimentació esportiva.