Salta al contingut

Premsa

Millores en l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva

El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha visitat l’estat de les obres de l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva. Unes actuacions que es van iniciar el passat mes de juliol i que tenen un pressupost al voltant de 82.000 euros.

Es tracta d’unes obres que tenen com a objectiu l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, sufragades per l’Ajuntament d’Oliva.

Aquestes obres consisteixen a la instal·lació d’un ascensor exterior que connectarà les plantes de l’edifici i l’adaptació dels banys existents en totes les plantes. Amb aquest projecte l’edifici s’adapta a la normativa actual, i així pot oferir els seus serveis educatius per a totes les persones que l’usen que els calga i també poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana destinada a Escoles de Música.

“Des de fa anys l’Associació Artístico-Musical d’Oliva ocupa un edifici municipal, amb la finalitat principal de destinar-lo a l’Escola Municipal de Música. L’edifici no estava adaptat per fer possible el seu ús per a persones amb discapacitat, o problemes de mobilitat reduïda, tal com exigeix la llei. La junta de l’Associació Artístico-Musical ens va transmetre que per poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a les escoles de música requeriria que les instal·lacions compliren amb la llei pel que fa a edificis o instal·lacions adaptades” assenyalava el regidor, Julio Llorca.

Cal recordar que al plenari del 15 de juny de 2018 es va aprovar el «Projecte Bàsic i d’Execució d’Eliminació de Barreres Arquitectòniques en edifici municipal-escola de música d’Oliva», per valor de 81.572,20 euros (IVA inclòs). La seua licitació es va realitzar el 26 d’abril i l’inici de les obres el passat 26 de juliol.