Salta al contingut

Premsa

Comencen les millores en camins i vies urbanes a Oliva

El Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalat per Miquel Doménech, informa de l’inici dels treballs de millores en camins i vies urbans en diferents punts de la localitat, per a poder donar millor accessibilitat  a totes aquestes zones.

Les diferents actuacions que es duran a cap són l’asfaltat, condicionadament i acabament de diferents trams de camins on quedava pendent una segona actuació per a la seua finalització i un carrer a la platja en la seua totalitat.

Les millores començaran al carrer Roger de Llúria, des de l’encreuament amb el carrer de la Mar Mediterrània fins a la plaça d’Europa; tot seguit, les diferents millores que es duran a terme seran, el camí de la Platja de Santa Anna, Camí de les Covatelles, accés a Bellavista i Camí del Tossal Gros.

El reasfaltat de Roger de Llúria serà dilluns 16 de setembre a partir de les 07.00 h i la seua finalització està prevista el divendres, 20 de setembre. A conseqüència d’això, el vial estarà tallat al trànsit i també prohibit l’estacionament.

L’actuació prevista consistirà en el fresat de l’actual paviment, el posterior asfaltat i la pintura viària. Dins de la mateixa actuació també es durà a terme l’asfaltat del tram del carrer de Pissarro on la brigada va fer una actuació per al condicionament del clavegueram, i així adequar i condicionar amb el nou asfalt.

A conseqüència dels treballs es poden produir molèsties en la circulació durant aquests dies. Des de la Policia Local s’ha assenyalat que els desviaments es realitzaran per Via de Ronda i Verge del Mar.

També s’han reubicat tots els contenidors de residus sòlids i de reciclatge per a una millor tasca dels operaris. En acabar les obres de reasfaltat tots els contenidors es tornaran  a ubicar al seu lloc corresponent.

Preguem que disculpen totes les molèsties ocasionades a tots els veïns i veïnes dels trams afectats perquè les obres es puguen dur a terme amb la major brevetat de temps possible.

L’objectiu del Departament d’Obres i Serveis és continuar millorant “la nostra xarxa viària dins del nucli urbà” i anar millorant i condicionant totes les voreres que puguen estar afectades i deteriorades, que és una necessitat molt demandada i sol·licitada durant aquests darrers anys. Gràcies per la seua col·laboració i continuarem treballant per a millorar el nostre poble” assenyalava el regidor Miquel Doménech.