Salta al contingut

Premsa

Educació participa en la 1a reunió pedagògica del cicle d’Infantil dels centres escolars d’Oliva

Ahir dimarts, 17 de setembre, va tindre lloc al CEIP Verge dels Desemparats la 1a reunió-berenar pedagògica realitzada per les mestres i els mestres d’educació infantil d’Oliva.

A aquesta reunió van assistir les escoles públiques Lluís Vives, Hort de Palau, Alfadalí, Santa Anna, La Carrasca i Verge dels Desemparats; les escoles concertades El Rebollet i Sant Josep de la Muntanya. També va estar present la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, i l’assessora del CEFIRE, Aurelia Rubio.

De la dita reunió, el col·lectiu de mestres d’Infantil d’Oliva va acordar una sèrie de mesures a implantar pròximament:

➢ Constituir-se com un seminari de discussió. Sol·licitant ajuda al CEFIRE per a les tasques administratives que puga suposar el mateix.

➢ Constituir les escoles com un punt obert on en puguen trobar. Compartir activitats els diferents xiquets de diferents escoles. Si es realitza alguna experiència que es puga compartir, oferir-la a les altres escoles. En resum, relacionar-se els mestres perquè es relacionen els escolars.

➢ Sol·licitar a l’ajuntament que realitze activitats en les quals també puga participar l’alumnat d’infantil; per exemple, una campanya teatral o diferents esdeveniments. Fer una programació anual de tots els organismes de l’ajuntament (biblioteques, museus…) que es puga conéixer de bestreta.

➢ Fer una reunió cada mes. Una a cada escola

La pròxima reunió serà al Col·legi Rebollet, el 15 d’octubre.