Salta al contingut

Premsa

Esgotades les inscripcions per al VI Concurs Amateur de Pebrera Farcida

20 participants opten a aconseguir el primer premi d’aquesta sisena edició. El certamen tindrà lloc aquest dissabte en el Mercat Municipal

Una vegada tancat el termini d’inscripció per al VI Concurs de Pebrera Farcida, ja està tot preparat perquè aquest dissabte, a partir de les 10.00 h, se celebre el certamen en el Mercat Municipal. Tal com estableixen les bases, 20 participants seran els qui opten a aconseguir el premi a la millor pebrera farcida d’Oliva en aquesta sisena edició.

A les 9.30 h, els participants presentaran les cassoles que hauran elaborat prèviament a casa. Després de la degustació i deliberació per part del jurat, els premis és lliuraran al voltant de migdia. Per a la degustació del jurat caldrà elaborar un mínim de 4 racions per cada plat, que es presentarà amb els ingredients bàsics: pebrot, arròs, tonyina negra, fesol de careta, garrofó i tomaca.

El jurat està integrat per membres molt representatius del municipi i excel·lents coneixedors de la gastronomia olivera, com ara el president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”, Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020, Mª José Berbegall, periodista, David Fuster, esportista i empresari i Juanvi Mas, xef del Restaurant La Llotja.

Joaquin Calafat, regidor de Turisme ha agraït a tots els participants la seua implicació i voluntat de participar en aquest concurs tan entranyable que mostra a tots i totes, els secrets mes tradicionals d’un dels plats més típics de la cuina olivera.

El primer premi és un lot de productes, valorat en 100 euros, la invitació per a donar una Masterclass a FITUR i un sopar per a dos persones al restaurant El Lloc. A més, el segon premi també rebrà un lot de productes, valorat en 50 euros i un esmorzar-dinar al Restaurant Mandala.

Per a tots els participants hi haurà un lot de dos productes del Mercat i un davantal brodat exclusiu.