Salta al contingut

Premsa

El govern d’Oliva treballa en la creació de nous accessos a la platja i en donar solució als problemes actuals d’ordenació del territori

La vicealcaldessa, Ana Morell, i el regidor de Planejament del Territori, Miguel Monzonís, s’han reunit amb el director general d’Urbanisme, Vicent García.

 

Dotar de nous accessos de connexió entre Oliva i la seua platja. Aquest és un dels objectius que l’Ajuntament d’Oliva s’ha marcat per tal solucionar els problemes que existeixen en l’actualitat i així poder descongestionar de trànsit el passeig de Francisco Brines, l’únic vial en aquests moments, que disposa la ciutat.

Aquesta ha estat una de les raons de la recent visita de la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, i el regidor de Planejament del Territori, Miguel Monzonís, a València per reunir-se amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana, Vicent García.

En la dita reunió els responsables olivers li van transmetre al director general la situació actual d’Oliva en matèria urbanística, també pel que respecta als problemes existents d’ordenació territorial, que afecta el seu terme municipal. Una situació diversa amb diversos sectors que no s’han desenvolupat, és a dir, sense reparcel·lar, ni urbanitzar, però que sí que tenen vivendes construïdes sense els serveis bàsics.

“Una situació que, a més, s’agreuja en disposar Oliva d’un Pla General d’Ordenació Urbana de l’any 1982, totalment desfasat i no acord amb els temps actuals” explicava Ana Morell.

Per aquest motiu, tant la vicealcaldessa com el regidor de Planejament, han assenyalat que la ciutat impulsarà un Pla Estructural Especial, una ferramenta de la Generalitat Valenciana que permet adaptar els PGOU de les ciutats a normatives més modernes i actuals. Tot i això, aquest l’ha d’aprovar també la mateixa Direcció General d’Urbanisme, i per això, el motiu de la reunió entre ambdues parts.