Salta al contingut

Premsa

Gent Gran participa a l’Assemblea General d’inici de curs 19/20 dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva

Ahir dilluns va tindre lloc l’Assemblea General d’inici de curs 2019/2020 del col·lectiu de Jubilats i Pensionistes d’Oliva. Una assemblea multitudinària a la qual van assistir més de 350 associats per conéixer les novetats i les activitats programades per a enguany.

La principal novetat en l’assemblea d’ahir va ser la participació de les tres entitats que engloben a jubilats i pensionistes de la ciutat: l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva; l’associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc; i els jubilats de la Universitat Internacional UA3 que inclou a ciutadans anglesos d’Oliva. Luis Chorro, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes; Pepe Isnardo president de l’Associació de Jubilats de Sant Francesc; i Joe Bellenie en representació de l’U3A assistiren a la reunió.

“La nostra idea a partir d’ara és començar a treballar conjuntament amb les tres entitats. Pensem que l’intercanvi cultural entre jubilats de diferents nacionalitats és molt enriquidor. Serà molt beneficiós implementar aquesta nova forma de treballar conjuntament entre tots, departament de Gent Gran i col·lectius de pensionistes d’Oliva” assenyalava la vicealcaldessa i regidora de Gent Gran, Ana Morell.

En l’assemblea es va donar a conéixer als assistents la programació de tallers, que s’inicien aquest mateix mes d’octubre, i els actes de la Setmana Cultural d’inici de curs que es durà a terme al llarg del mes de novembre. Van assistir també els regidors de Salut Pública, Miguel Monzonís, i la regidora d’Igualtat, Anna Mena.

Una de les prioritats de la delegació de Gent Gran “és evitar la soledat d’aquest col·lectiu de persones. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública posarem en marxa tallers de musicoteràpia i tallers de memòria” explicava Ana Morell.