Salta al contingut

Premsa

La delegació de Parcs i Jardins treballa en l’adequació dels parcs de Sant Vicent i del carrer de la Muntanya

El regidor delegat de Parcs i Jardins, Miguel Monzonís, ha informat dels treballs de neteja que s’estan realitzant a dos parcs de la ciutat. En primer lloc, al Parc de Sant Vicent on ahir mateix van finalitzar aquestes tasques de neteja pel que fa als jardins, vegetació i la zona infantil.

En segon lloc, hui mateix s’han iniciat aquests treballs al parc del carrer de la Muntanya. Segons va comprovar el mateix regidor Miguel Monzonís i el president de l’Associació de veïns de El Pinet, Lorenzo Jordà, el parc es trobava en una situació de degradació i brutícia i era urgent intervindre al més aviat possible.

D’altra banda, el mateix regidor ha assenyalat que “som conscients que aquestos parcs necessiten una major dotació de mobiliari per a les zones infantils. Des del govern municipal s’està  treballant perquè en aquestes zones hi haja zones infantils segures i atractives per als nostres menuts”.

Per últim, el regidor de Parcs i Jardins ha indicat que la seua delegació ja té els resultats de l’auditoria que s’ha dut a terme a totes les zones infantils de la població. “La nostra intenció és que, a principis de 2020, s’inicien els treballs a tots els parcs infantils de la ciutat per tal de deixar-los en condicions òptimes per al gaudi de xiquetes i xiquets.”