Salta al contingut

Premsa

Recomanacions dia Tots Sants contra el mosquit tigre

Davant l’arribada del Dia de Tots Sants, la Regidoria de Salut Pública fa una crida preventiva a la ciutadania, per a evitar la proliferació de focus de mosquits en el cementeri municipal.

El pròxim dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, és una jornada on molts dels ciutadans acudeixen al cementeri a dipositar flors i ornaments als seus éssers estimats.

És important recordar que precisament els recipients amb aigua, típics contenidors de flors i plantes, són els nínxols idonis per a les larves de mosquit, que es multipliquen per centenars. Aquesta dinàmica pot convertir aquesta jornada en un ecosistema especialment favorable per a l’eclosió i naixement exponencial de les larves d’aquest insecte.

Amb la finalitat de minimitzar al màxim els problemes i molèsties veïnals, des de l’Ajuntament d’Oliva es sol·licita la col·laboració i difusió ciutadana amb unes simples mesures que us fem saber tot seguit:

-Minimitzar en la mesura del possible el dipòsit de recipients amb aigua.

-Tirar arena, terra o buidar d’aigua aquells plats, gots o recipients que es troben abandonats.

Amb la col·laboració veïnal, controlar les plagues és molt més senzill i redunda en la qualitat de vida de tots els ciutadans.

Servei gratuït autobusos Cementeri Municipal

El departament de Parcs, Jardins i Cementeri informa que, amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, s’ha programat un servei gratuït d’autobusos fins al Cementeri Municipal. El servei finalitzarà el diumenge, 3 de novembre.