Salta al contingut

Premsa

Projecte de Coordinació Horària: Piano Complementari

Per primera vegada es du a terme una iniciativa conjunta del Conservatori comarcal i els dos instituts d’educació secundària de la ciutat: l’IES Gregori Maians i l’IES Gabriel Ciscar. A l’IES Gregori Maians es beneficien un total de 14 alumnes amb aquest projecte, 5 d’ells en dues assignatures, mentre que, a l’IES Gabriel Ciscar, el total és de 19 alumnes beneficiats, 6 d’ells en dues assignatures.

L’objectiu d’aquest projecte és la cooperació amb els centres educatius per tal de facilitar la tasca de l’alumnat que assisteix també a les classes del conservatori. Per tal d’aconseguir-ho, al llarg de la setmana dos professors es desplaçaran als instituts per a impartir classes de piano a estudiants matriculats tant en l’institut com al conservatori.

Pel que fa a l’assignatura de Piano Complementari, el Conservatori amb la col·laboració de l’AMPA, ha comprat pianos digitals per tal d’impartir-la als instituts.

Des del Departament d’Educació, la regidora Maria Josep Llorens valora positivament la iniciativa que afavoreix l’ensenyament dels alumnes.

Per altra banda, el Conservatori Professional de Música d’Oliva ‘Josep Climent’ ens convida a l’acte d’obertura del curs acadèmic 2019/20, que tindrà lloc el dijous 14 de novembre de 2019.

Intervindrà Maria Vicenta Mestre Escrivà, Rectora Magnífica de la Universitat de València, actuarà la Banda Simfònica del Conservatori i es lliuraran els Premis Professionals de Música 2019.

L’acte serà a les 19.30 h a lauditori del conservatori (C/ Manuel de Falla, 2, Oliva).