Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Gent Gran organitza les Jornades Culturals d’inici de curs 2019-2020

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Ana Morell, va organitzar fa uns dies les I Jornades Culturals d’inici de curs 2019-2020 al Centre Polivalent, en les quals han participat els tres col·lectius de gent gran de la localitat: Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc i U3A.

Les jornades s’iniciaven el passat dijous, 14 de novembre, amb un dinar de germanor al qual van assistir 250 jubilats i pensionistes. Divendres, 15 de novembre, es va celebrar el 1r Campionat de Cartes en tres categories: homes panguingui, dones panguingui i canasta. Una vegada finalitzat el campionat va tindre lloc un berenar i el lliurament de premis. De vesprada va tindre lloc la xerrada ‘Com es viu la sexualitat a la 3a edat’ amb l’assistència de vora 300 persones al Centre Polivalent.

Per últim, les jornades finalitzaren amb la celebració de la 1a Gala de la Gent Gran d’Oliva, amb l’assistència de 400 persones, un acte inspirat en el Cabaret dels anys 20.

“Ha estat tot un èxit aquesta setmana cultural, d’inici de curs de la nostra Gent Gran. El nostre objectiu és el de cohesionar tot el teixit associatiu de Gent Gran d’Oliva a través d’iniciatives com aquestes. Volem dur endavant moltes activitats per a aquest col·lectiu que té una gran vitalitat i ganes de fer moltes coses. També vull agrair-los l’afecte i l’estima que han mostrat en rebrem com a nova regidora de Gent Gran” explicava la regidora Ana Morell.

Des del departament de Gent Gran es vol agrair també a Oliva Nova Resort, Bar-Restaurant Paco Soqueta i al comerç local Provoca per la seua col·laboració en els actes realitzats.