Salta al contingut

Premsa

Disponible la nova APP de gestió dels punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics

Josep Escrivà, Regidor de Modernització de l’Administració Municipal de l’Ajuntament d’Oliva, anuncia la nova APP de Gestió i Reserva dels Punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics.

Des de la nova APP Moviltik podran gestionar-se les reserves de l’espai i activar el punt de subministrament elèctric per a recarregar el vehicle elèctric sense necessitat d’esperes.

El departament d’indústria expedeix targetes RFID per als usuaris que volen controlar els punts de recàrrega de forma presencial.

Ja està disponible la nova APP Moviltik de gestió i reserva dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Entre altres funcions, des de l’APP es permet reservar l’hora d’estacionament del vehicle per a la seua recàrrega i validar la recàrrega.

També permet localitzar els punts de recàrrega que hi ha en el Municipi d’Olivaen la zona del Kiko, al pàrquing del carrer del Pomer i en el nucli urbà d’Oliva, en concret en el passeig d’Oliva, en el carrer del Pare Antoni Salelles.

La posada en funcionament d’esta aplicació és l’última fase d’este projecte que té com a objectiu fomentar l’ús de vehicles propulsats per energies netes i renovables” ha explicat Josep Escrivà, Regidor de Modernització.

A banda d’esta aplicació, des del departament d’Indústria s’expedeixen targetes RFID per a poder gestionar els punts de recàrrega de forma presencial.

La descàrrega de les aplicacions i l’ús d’estes instal·lacions és completament gratuït i són una aposta clara de l’Ajuntament d’Oliva per les energies netes i de caràcter renovable.

Enllaços d’interés:

  • Descarrega Moviltik en l’Apple Store:

https://apps.apple.com/es/app/moviltik/id1202843622?l=es&ls=1

  • Descarrega Moviltik en Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moviltik.app&hl=ca

  • Oliva obté una subvenció de 45.940 € de l’IVACE per instal·lar quatre punts de recàrrega elèctrica:

https://oliva.es/noticia/50987/oliva-obte-una-subvencio-de-45-940-e-de-livace-per-installar-quatre-punts-de-recarrega-electrica/

  • Anunci de licitació subministrament i instal·lació de quatre punts de recarrega per a vehicles elèctrics a Oliva:

https://oliva.es/tauler/anuncio-de-licitacion-del-suministro-e-instalacion-de-cuatro-puntos-de-recarga-para-vehiculos-electricos-en-oliva/

  • L’Ajuntament d’Oliva expedeix targetes RFID per gestionar els punts de recàrrega de vehicles elèctrics:

https://oliva.es/noticia/56836/expedida-la-primera-targeta-rfid-per-a-lus-dels-punts-de-recarrega-de-cotxes-electrics/