Salta al contingut

Premsa

Oliva acull aquest cap de setmana l’acte de cloenda de la Diocesana 2019

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Yolanda Navarro, i la Junta de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva, que presideix Vicent Salort, han donat a conéixer els actes que donaran per finalitzada la Diocesana 2019 que s’ha celebrat a la nostra ciutat enguany.

El programa d’actes tindrà lloc el pròxim diumenge, 24 de novembre, i en ell participaran representants de totes les localitats que formen part de la Diòcesi de València.

Des de les 10.15 hores fins a les 13 hores, a la Cripta de Santa Maria es podrà visitar l’exposició fotogràfica de la Processó Diocesana 2019. Tot seguit, a les 11 hores, se celebrarà l’Eucaristia amb motiu de la cloenda del XLIV Encontre Diocesà, a la Parròquia de Santa Maria amb presència del bisbe auxiliar de València, monsenyor D. Arturo Pablo Ros Murgadas Una vegada finalitzada l’Eucaristia, es tancarà la Trobada Diocesana amb l’acte de més valor de la Setmana Santa de la nostra ciutat, ‘ El Desclavament’. La representació plàstica de la baixada del cos de Crist mort a la creu, acompanyat del poema simfònic compost per D. José Climent i lletra de Salvador Soler i Soler.

Els actes finalitzaran amb la celebració de la XLIV Assemblea Diocesana al saló d’actes del Casal de Santa Maria i amb un dinar de germanor al Centre Polivalent al voltant de les 14.30 hores.

Aquest Encontre Diocesà ha servit per a promoure la nostra Setmana Santa i els seus actes més emblemàtics per tota la Diòcesi de València. No hem d’oblidar que estem parlant d’una de les nostres celebracions més tradicionals i multitudinàries, i que a més es viu a Oliva amb gran devoció i sentiment. Cal recordar que des de l’Ajuntament d’Oliva continuem treballant de forma conjunta amb la Junta de Germandats de Setmana Santa per tal que siga declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic’ assenyalava la regidora de Festes, Yolanda Navarro.