Salta al contingut

Premsa

Oliva Turisme aconsegueix més de 82.000 € per a promoció turística i serveis a les platges

El Patronat Provincial de Turisme ha atorgat un total de 32.743 euros per a activitats realitzades en concepte de desestacionalització, dinamització turística i promoció turística de la ciutat.

Turisme Comunitat Valenciana ha resolt atorgar 50.000 euros al programa de Salvament, Socorrisme i Vigilància de platges de Creu Roja que reforça la seguretat i els serveis a les platges d’Oliva.

La delegació de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha obtingut tres subvencions per valor de 82.743 euros procedents de Turisme Comunitat Valenciana i del Patronat Provincial de Turisme, unes ajudes que arriben per a reforçar el treball que s’està realitzant des de la regidoria que dirigeix Kino Calafat.

En aquest sentit, el Patronat Provincial de Turisme ha atorgat un total de 32.743 euros per a activitats realitzades en concepte de desestacionalització i dinamització turística (26.743 euros) i per a la promoció de fires i certàmens de caràcter turístic i difusió de festes d’interés turístic (6.000 euros).

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva va sol·licitar aquestes subvencions amb la finalitat de poder acollir-se a les ajudes que des del Patronat s’atorguen per al finançament de programes de desestacionalització i dinamització turística dirigida a municipis costaners de la província i a aquells municipis o entitats locals menors de la província de València que organitzen fires, festes, certàmens i esdeveniments de caràcter turístic o accions de promoció turística i elaboren projectes de creació de productes turístics.

Cal destacar que les subvencions s’han atorgat a les accions de promoció de la ciutat i les seues platges; a experiències turístiques; visites guiades i catàlegs de productes turístics realitzades des de la delegació de Turisme durant el 2019, així com a la promoció de la nostra gastronomia a través de la celebració de la segona edició del Concurs Nacional de Cocs «Ciutat d’Oliva», un certamen que aconsegueix posicionar la cuina olivense com un atractiu turístic molt important per a la nostra ciutat.

D’altra banda, Turisme Comunitat Valenciana ha resolt atorgar a Oliva 50.000 euros, la màxima subvenció que es concedeix des de la institució autonòmica com a suport a la prestació de serveis turístics, una ajuda dirigida al projecte de Salvament, Socorrisme i Vigilància de platges que reforça la seguretat i els serveis a les platges d’Oliva.

El regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament, Kino Calafat, ha mostrat la seua satisfacció per l’obtenció d’aquestes ajudes que reforcen i impulsen “el treball excel·lent treball que s’està realitzant des de la delegació de Turisme i que es dirigeixen a promoure el sector turístic de la nostra ciutat, a posar en valor la gastronomia olivense i augmentar la quantitat i qualitat dels serveis oferits a les nostres platges”. Per això, ha afegit que “s’està treballant per a poder ampliar aquest servei de socorrisme, salvament i vigilància en la temporada de bany”.