Salta al contingut

Premsa

ACCO sortejarà entre els seus clients 3000 eur-ACCOs en la seua campanya de nadal “Estar a prop és un regal”

  • L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, juntament amb Confecomerç amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva presenta la seua campanya de nadal sota el lema “Estar a prop és un regal”.
  • L’associació sortejarà 3.000 eur-ACCOs repartits en 30 premis en la seua campanya nadalenca.

La campanya de nadal de l’Associació de Comerciants d’Oliva estarà novament carregada de premis amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç de proximitat. L’associació sortejarà entre les compres realitzades del 2 de desembre al 28 de desembre 30 premis que se celebraran en 2 grans sortejos els dies 21 i 28 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament. S’entregaran 2 premis de 300 eur-ACCOs, 4 premis de 200 eur-ACCOs, 8 premis de 100 eur-ACCOs i 16 premis de 50 eur-ACCOs.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ens comenta sobre aquest tema: ”Per a la nostra associació és molt important la campanya de nadal. En la mateixa línia que la campanya actual “ÉS El seu Torn” o la nostra campanya “Local Lover d’Oliva”, continuem conscienciant al ciutadà de la importància que té el comerç en les nostres vides i premiant als ciutadans trien per a les seues compres nadalenques. Comprar a Oliva significa comprar d’una forma més sostenible reinvertint a la nostra ciutat”.

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha posat en marxa, com cada any, nombroses accions. El seu ja famós Concurs d’Aparadors de Nadal que a més dels premis atorgats per un jurat, també se celebra en Facebook on els usuaris de la xarxa social poden votar pel seu aparador favorit i tindre la possibilitat de guanyar 50 eur-ACCOs per participar. El concurs començarà el dia 10 de desembre.

Una de les accions més boniques de la campanya de nadal és la decoració dels arbres per part dels xiquets dels col·legis d’Oliva. Per tercer any consecutiu els xiquets preparen amb molt d’entusiasme i il·lusió precioses decoracions per a vestir de nadal els arbrets dels comerços associats a ACCO. El dia 11 i 12 de desembre els rebrem amb els braços oberts.
També els clients associats a la Targeta I-Més Oliva seran premiats per utilitzar la targeta en realitzar les seues compres en els comerços i-Més amb 4 targetes regal de 50€.

DIUMENGE 22 de desembre: Mercat de Nadal


Com cada any no pot faltar el nostre ja tradicional mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva que se celebrarà el diumenge 22 de desembre als carrers Major, Constitució i pleban. Un mercat amb un ambient nadalenc molt especial per a realitzar les compres de Nadal gaudint d’un ambient amb música en directe i atraccions per als més xicotets per tan sols 1 euro tot el dia, premis i sortejos amb les compres realitzades.


La regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer, recolza aquestes iniciatives que beneficien el comerç local i desitja que tinguen una bona campanya de Nadal i Reis.


Aquest Nadal, estar a prop és un regal!


Tota la informació en la web de l’associació: www.accooliva.com