Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia el Nadal amb l’encesa de la il·luminació als carrers de la ciutat

El pròxim dijous, 5 de desembre, a les 18 hores, està prevista l’encesa oficial de les llums de Nadal a la ciutat d’Oliva. L’acte tindrà lloc al costat de l’arbre de Nadal, ubicat a la plaça de l’Ajuntament. Després de l’encesa es farà un xicotet recorregut pels carrers del voltant per a veure les diferents lluminàries instal·lades.

Enguany, s’ha optat per una il·luminació de LED, amb un estil monocromàtic i senzill, amb una clara referència a la natura del verd dels arbres i blanc/platejat de la neu i són considerablement més lleugeres que els anys anteriors, facilitant així la instal·lació. A més, compleixen una doble funció: d’una banda decorativa de dia i d’il·luminació de nit.

Amb l’encesa de les llums es dona el tret d’eixida a les festes de Nadal i Reis a Oliva. Per a l’ocasió s’han preparat múltiples i diverses activitats organitzades pels diferents departaments, com ara la Fira de Nadal, la Nit de Cap d’Any amb una gran festa al Parc de l’Estació, la Cavalcada de Reis, enguany amb moltes novetats, i molts altres esdeveniments dirigits a tots els públics.

A més, el comerç local se suma també a la programació de Nadal amb diverses campanyes promocionades per ACCO, el Mercat Municipal i la resta de comerciants de la ciutat. La programació es completa amb diverses activitats organitzades per les associacions veïnals, culturals, festives, esportives, i benèfiques que aporten a aquestes festes un caràcter més participatiu.