Salta al contingut

Premsa

Oliva comptarà amb una gran orquestra per a celebrar l’arribada de l’any nou

El dimarts, 31 de desembre, Oliva donarà la benvinguda a l’any 2020 amb una gran festa amenitzada per l’Orquestra Mónaco a partir de les 23.30 h, al Parc de l’Estació d’Oliva

Com a novetat, enguany es repartiran clementines de la sort per a celebrar les campanades amb producte local

Oliva es vestirà de gala el pròxim 31 de desembre per donar inici a l’any nou amb l’Orquestra Mónaco i el seu ‘Millenians Tour’. La celebració comptarà amb ambientació musical en directe, zones de venda de begudes, animació i la retransmissió en directe de les campanades d’À punt.

L’objectiu d’aquesta gran festa és reunir a joves i no tan joves en un ambient festiu i saludable i que els olivers i oliveres puguen gaudir d’una nit excepcional sense eixir del poble.

La regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, ha explicat que la festa de Cap d’Any arrancarà a les 23.30 h amb l’animació musical i el repartiment gratuït de les clementines de la sort en una zona habilitada per a tal efecte.

Amb el repartiment gratuït de clementines de la sort l’Ajuntament d’Oliva vol promoure el producte estrella local i així donar suport al sector de la citricultura, conscients que no està passant per un bon moment i què necessita el suport institucional.

A partir de les 00 h, tots els assistents podran gaudir de les campanades en directe d’À punt, gràcies a la pantalla gegant que estarà instal·lada al Parc de l’Estació d’Oliva. Una vegada començat l’any nou, arrancarà la gran festa de benvinguda del 2020 amb l’Orquestra Mónaco. Els joves i no tan joves podran ballar i cantar fins a les 04.30 h.

Una altra novetat d’enguany és la participació en la festa de Cap d’Any de l’associació d’hostaleria GastrOliva. Seran els qui gestionaran les barres de venda de begudes a preus assequibles. Amb aquesta mesura la regidora de Festes, Yolanda Navarro, busca potenciar el teixit empresarial de la ciutat i oferir el millor servei a tots els assistents.

Des de la Regidoria de Festes animem a tots els olivers i oliveres a gaudir de la Festa de Cap d’Any ballant, cantant i passant la millor nit amb els amics i amigues, amb la tranquil·litat de no eixir del poble ni agafar el cotxe.