Salta al contingut

Premsa

Oliva realitza la reunió de la Junta Local de Seguretat, presidida conjuntament per l’alcalde i el subdelegat del govern

L’alcalde d’Oliva, David González, i el subdelegat del Govern a València, José Roberto González, han presidit aquest matí la reunió de la Junta Local de Seguretat a l’Ajuntament d’Oliva.

A la reunió també han assistit els regidors Miquel Domènech, Maria Josep Llorens i Anna Mena, així com el tinent de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Oliva, el cap accidental de la Policia Local d’Oliva, i la representant de la Delegació de Govern de la Unitat de Violència de Gènere, entre altres.

En la reunió s’han tractat els punts següents:

– Seguiment del protocol d’actuació i coordinació entre la Guàrdia Civil d’Oliva i la Policia Local d’Oliva per a la protecció de les víctimes de violència masclista.

– Anàlisi i seguiment de la coordinació, col·laboració i cooperació entres les forces i cossos de seguretat de la localitat i accés a les bases de dades de seguretat.

– Mitjans i protocols a implementar per millorar la seguretat en la campanya de Nadal 2019 i propostes d’actuacions contra els robatoris al camp per a la campanya 2019-2020.

– Problemes de convivència en determinats punts del casc urbà.

– Procediments de col·laboració entre la Delegació del Govern i l’Ajuntament d’Oliva per a l’adequació del servei i instal·lacions.