Salta al contingut

Premsa

El centre FPA Municipal ‘Joanot Martorell’ compta amb 472 alumnes durant el curs 2019-2020

El centre municipal de Formació per a Persones Adultes, FPA Joanot Martorell d’Oliva, ofereix aquest curs acadèmic 25 tallers anuals desdoblats en diferents torns (matí, vesprada i nit). A banda, també oferirà cursos esporàdics, com ara prevenció, visites, actes, conferències, etc.

Aquest curs compta amb alumnes de 22 nacionalitats diferents, sent un total de 472 alumnes, entre els quals destaquem que 230 d’ells mai havien fet cap curs al centre, per tant, són nous alumnes del centre FPA d’Oliva.

A partir de gener del 2020 s’impartiran tres nous tallers: el C2 de valencià, «l’aventura de redactar» i el «curs d’ensenyament, tractament, cria i manteniment del bonsai».

Entre les novetats del curs actual, cal destacar que el centre FPA Joanot Martorell s’ha convertit en centre oficial autoritzat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, que podrà expedir el títol oficial del nivell A1 de valencià (oral).

“Des de la Regidoria d’Educació manifestem la satisfacció per la bona acollida que ha tingut en la població la proposta educativa plantejada. Agrair al claustre de l’EPA el gran treball que s’ha fet i la implicació en arreplegar les inquietuds de l’alumnat i donar-li suport. Esperem anar avançant en la satisfacció dels interessos educatius que els ciutadans ens plantegen” assenyalava la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens.