Salta al contingut

Premsa

El Mercat Municipal es vesteix de Nadal

El Mercat Municipal d’Oliva ja està preparat per a les Festes de Nadal. Amb la decoració enllestida i les ofertes en marxa, els comerciants animen la ciutadania a fer les compres en les parades del Mercat Municipal i així entrar en el sorteig d’una cistella nadalenca amb productes gurmet de proximitat.

NADAL AL MERCAT

Aprofitant la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana que la Regidoria de Festes ha organitzat a la plaça de Joan Baptista Escrivà, amb diverses activitats per a tots els públics, les associacions estaran en la galeria lateral del mercat.

El divendres les associacions veïnals posaran a la venda dolços, salats, castanyes, decoracions nadalenques i moltes altres coses. Els beneficis de les vendes aniran destinats íntegrament a les associacions.

El dissabte, seran les associacions benèfiques que aprofitaran l’ocasió per a informar de les accions que porten a terme, així com de cursets interessants tant per a voluntaris com per la resta de joves.

L’ARRÒS I EL SEU MÓN, 100 RECEPTES VALENCIANES”

La programació de Nadal al Mercat la completarà Chelo Peiró amb la presentació del seu llibre de receptes “L’Arròs i el seu Món, 100 receptes valencianes”. Serà el divendres 13, de 10 h a 14 h. Tindreu ocasió de comprar un exemplar, parlar amb ella i rebre de primera mà consells per a millorar les vostres receptes de Nadal.