Salta al contingut

Premsa

L’alumnat de l’IES Gabriel Ciscar representarà el musical, en anglés, “A Million Dreams” al Teatre Olímpia

Les funcions tindran lloc el 20 i 21 de desembre al Teatre Olímpia, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura

En el mes d’abril ja es va representar aquest musical i ara es representa amb moltes novetats incorporades

El Teatre Olímpia acollirà els pròxims 20 i 21 de desembre la representació del musical, en anglés, “A Million Dreams” interpretat per alumnes de l’IES Gabriel Ciscar, una adaptació lliure de la pel·lícula-musical “El Gran Showman”. A la presentació han assistit aquest matí el regidor de Cultura, Julio Llorca, el professor d’anglés de l’IES, i director del musical, Voro Olmos, la professora d’anglés de l’IES, i coreògrafa del musical, Núria Aguilar, i el professor de música de l’IES, i director musical del musical, Paco Escrivà.

El musical, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, serà un espectacle amb música en directe, cantat per estudiants del centre, íntegrament en anglés, i amb aproximadament 50 persones dalt de l’escenari entre actors, actrius i ballarins/es, amb una durada aproximada de 75 minuts. Els alumnes van des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxiller. Segons han assenyalat els responsables del musical, en aquesta segona versió del musical que es presentarà al Teatre Olímpia, hi haurà moltes novetats, com ara dues noves escenes que no apareixien en l’espectacle del passat abril. A més, també s’han incorporat nous estudiants a aquest projecte educatiu.

Estem molt satisfets del gran esforç del centre de posar en escena aquest gran espectacle. Iniciatives com aquestes ens demostra una vegada més que a Oliva comptem a una cantera de gent jove que estima el teatre. Es tracta d’una ocasió que no s’ha de perdre la gent i per això des d’ací convide a tots/es a gaudir del musical” assenyalava el regidor de Cultura, Julio Llorca..

L’espectacle es representarà el divendres, 20 de desembre, a les 20 h i el dissabte, 21 de desembre, en doble sessió: a les 18 i a les 20 hores.

Per la seua banda, des de la direcció del musical, Voro Olmos ha agraït el suport rebut per l’Ajuntament d’Oliva. “Amb projectes com aquests volem incidir en el fet que l’ensenyament també és possible fora de l’aula. És la segona vegada que representem aquest espectable amb alumnes del nostre centre íntegrament en anglés. L’esforç dels alumnes ha estat increïble perquè s’ha treballat fora de l’horari escolar i inclús caps de setmana.”

Voro Olmos ha agraït als seus companys, Núria Aguilar (coreògrafa de l’espectacle i una de les protagonistes) i a Paco Escrivà (director musical) per la seua tasca incansable i creure des del primer moment en aquest projecte.

El director musical, Paco Escrivà, ha remarcat també l’augment d’alumnes al cor del musical. “L’espectador gaudirà de més moments de música en directe entre escena i escena. És un musical molt més treballat i redó que el primer i de segur que la gent que vinga a l’Olímpia gaudirà de debò”.

Per últim, Núria Aguilar que és la coreògrafa, i a més una de les actrius del musical, ha afegit que “també comptem amb quatre noves incorporacions al grup de ballarins/es. També vull aprofitar per agrair a Mar Guerola que ens ha ajudat molt en la part de coreografia”.

Les entrades són numerades i es poden adquirir a la botiga Atypical, ubicada al carrer Major, amb un preu/donatiu de 10 euros.