Salta al contingut

Premsa

L’Associació de Comerciants d’Oliva celebra la XXII edició del seu tradicional “Mercat de Nadal”

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva organitza, juntament amb l’Associació de Comerciants d’Oliva el tradicional mercat de Nadal.

Ja es respira a Oliva l’ambient nadalenc i no pot faltar el tradicional Mercat de Nadal d’ACCO, programat per a diumenge que ve, dia 22 de desembre.

A més de trobar el millor regal per a aquest Nadal, el Mercat de Nadal comptarà amb moltes activitats: atraccions infantils, música en directe, sortejos i premis. Com cada any, els xiquets podran gaudir d’atraccions infantils per tan sols 1 € tot el dia.

Per a reposar forces, els visitants podran visitar l’estand de la Capitania Mora i Cristiana 2020 on se serviran tapes i paella.

Com a novetat d’enguany, i continuant amb el nostre suport a la cultura, acollim amb gran entusiasme el contacontes i la presentació dels llibres de Chelo Peiró i d’Irene Verdú a les 12 hores a la Casa de la Cultura.

Més de 25 comerços i associacions participaran en el Mercat de Nadal: Caché, Tu Perfume, La tienda de Maria Rosa, Atypical, Mon Menut, Rafael Moda, Ca’ la Mila, La Joia, Íntima, Marfil, Calza- Tropic, A tu gusto, Kasikesi, Droguería Central, D-OR Showroom, Página 3 Llibreria, Arpe Óptica, Sabates Soria, Gauss, Gaudí Sabates, El Punto Natural, CEIP Santa Anna, Radio Safor VCF, ACCE, Feministes d’Oliva, Cruz Roja

El Mercat de Nadal se celebrarà diumenge que ve, dia 22 de desembre, de 10.00 h a 20.00 h a la plaça de l’Ajuntament, carrer Major, carrer de la Constitució i carrer del Plebà.