Salta al contingut

Premsa

Horari especial d’estudi a Nadal del Servei de Biblioteques

La campanya s’estén des del dissabte, 21 de desembre, fins al 24 de gener, i torna a ser fruit de l’acord entre el Servei de Biblioteques i el Consell de la Joventut

La Biblioteca de l’Envic obrirà fins les 12 de la nit durant les vacances de Nadal

S’inicia l’horari especial d’estudi a la Biblioteca de l’Envic per als mesos de desembre i gener, que tindrà inici el pròxim dissabte, 21 de desembre, i s’estendrà fins al 24 de gener, coincidint amb el final del període d’exàmens.

Durant les vacances de Nadal, l’horari serà de 9 del matí a 12 de la nit, amb l’excepció dels dies 24, 26 i 31 de desembre, i 5 de gener, on s’obrirà només de 9 a 14 hores, i els dies festius, 25 de desembre, i 1 i 6 de gener, que no es prestarà servei. A partir del 7 de gener, i fins al dia 24, l’horari serà de 9 a 22 hores, sense interrupció.

L’horari intensiu es va encetar al 2016 i cada any té un èxit considerable entre els estudiants, amb prop de 2.000 utilitzacions de les sales de la biblioteca. Per això, la temporada d’estudi torna a cobrir completament el període d’exàmens, i prioritza les hores centrals del dia, tenint en compte l’estadística d’assistència de campanyes anteriors.