Salta al contingut

Premsa

ACCO i la Regidoria de Comerç, inicien la campanya del Tortell de Reis 2020 amb premis de 10€-ACCOs

La Regidoria de Comerç junt amb l’Associació de Comerciants d’Oliva, inicien la campanya del Tortell de Reis per promoure els tortells artesanals locals.

Els tortells de Reis de les pastisseries associades que participen en aquesta campanya d’ACCO, a més de les tradicionals figuretes i faves al seu interior, també tindran premis de 10 €-ACCOs intercanviables en els comerços associats.

Un tortell de les nostres pastisseries és més saludable, sense conservants ni colorants, perquè no es fabriquen perquè aguanten diverses setmanes en el lineal d’un supermercat. Elaborar un tortell artesanal és un procés llarg; entre preparació, fermentacions i cocció, són necessàries més de sis hores, procés que aporta un sabor i aroma únics. Ingredients de primera qualitat, tradició, i una àmplia varietat de sabors que prometen ser un plaer per al paladar.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar les vendes dels tortells realitzats de manera artesanal per les pastisseries locals, en contraposició als realitzats de manera industrial.

Enguany, els tortells de Reis més saborosos i amb sorpresa extra estan en Oliva. Reserva ja el teu en les pastisseries associades, que són les següents:

  • Pastisseria Sant VicentAvda. València, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498

  • Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez i Pelayo, 14 – Oliva – Telf. 609 94 40 57

  • Pastisseria Blat i Sucre – C/ Major, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579

  • Pastisseria Sanchis – Pare Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256