Salta al contingut

Premsa

L’Agrupació Musical La Piedad d’Oliva, amb motiu del seu 50 aniversari, organitza un concert amb la popular A.M. Virgen de los Reyes de Sevilla

L’Agrupació Musical Nostra Senyora de la Pietat, amb motiu del seu 50 aniversari, realitzarà el pròxim dia 29 de febrer un concert juntament amb l’Agrupació Musical Virgen de los Reyes de Sevilla. Aquest concert es realitzarà al Centre Polivalent d’Oliva, a les 19.00 h i serà presentat per Miguel Angel Picornell. Cal destacar que aquesta agrupació se la considera, a escala nacional, com una de les millors agrupacions dins de l’àmbit confrare. Actualment, l’AM Virgen de los Reyes, està composta per més de 140 membres i té una discografia de 14 CD’s. L’Agrupació té una antiguitat de 40 anys i és l’Agrupació Musical que va donar a conéixer marxes tan famoses com «La Saeta», «Al Cristo de los faroles», «Al compás de la laguna» o «Reina de Reyes», entre altres.

Les polítiques de l’Ajuntament d’Oliva tendeixen a reforçar les activitats de la Setmana Santa i, per això, s’han començat les tramitacions per declarar la pujada al calvari i el Desclavament d’Interès Turístic Autonòmic, i també es col·labora amb la cessió d’espais municipals per als assajos de les bandes.

Josep Escrivà, regidor de Participació Ciutadana, declara que «la Setmana Santa a Oliva és una festivitat de tradició molt arrelada en els nostres veïns i veïnes, i mostra d’això és la gran participació que tenen tant les germandats com les bandes d’Oliva.»

Podeu sol·licitar més informació escrivint al correu 50aniversario@ampiedadoliva.es, per missatgeria privada al 636 992 380 o en els establiments col·laboradors Peluqueria Libertad, Peluqueria Bucle, Bar Evaristo i Llibreria Pàgina 3.