Salta al contingut

Premsa

Continua decretat el nivell roig de preemergència per vent i temporal marítim al litoral sud de València

S’ha tancat al públic la piscina climatitzada i el pavelló per motius de seguretat. A més, les obres que hui s’iniciaven al passeig dels Rejolars s’han ajornat fins la pròxima setmana

 

El Centre de Coordinació d’Emergències 112 Comunitat Valenciana ha emés un nou comunicat oficial a les 06.49 h en el que es manté al litoral sud de València els següents nivells de preemergència: nivell roig per vents i temporal marítim i nivell taronja per pluges. Aquesta situació es mantindrà al llarg de tota la jornada de hui 20 de gener.

Segons dades facilitades per AEMET a Oliva s’hi ha enregistrat ratxes de vent que han arribat als 115 Km/h i 80 l/m2 en les darreres 24 hores.

Des de la Policia Local s’informa dels vials tallats a la circulació en aquests moments:

– Camí Vell de Xàtiva
– Camí Vell de Gandia
– Camí de les Marjaletes
– Clotal
– Camí del Clot de Segarra encreuament amb el Camí de Burguera
– Camí dr la Séquia del Vedat
– Camí Vell Dénia
– Cami paral·lel a l’AP7 en polígon Jovades
– Camíde les Bruixes
– Camí de l’Aigua Blanca
– Oliva Nova des del pont de la Séquia del Vedat fins a la redona de la urbanització
– Carrer Verge del Mar des de la Plaça d’Europa

Es recorda que estan suspeses totes les activitats esportives a l’aire lliure i que està tancat el Cementeri Municipal, l’Hort de la Bosca i parcs infantils de la localitat. A més, a conseqüència de les fortes ratxes de vent i per motius de seguretat, la piscina coberta i el pavelló també s’han tancat al públic.

En el moment en què la situació millore i els tècnics municipals consideren que no existeix cap perill per als usuaris d’aquesta instal·lació es tornarà a obrir i s’informarà a través dels canals oficials municipals.

Es recomana fer seguiment del temporal a través dels canals oficials: Ajuntament d’Oliva112 Comunitat Valenciana i AEMET.

Des de la Policia Local també s’informa que, les obres previstes al passeig dels Rajolars per a hui i el tall de subministrament d’aigua potable previst per al pròxim dimecres, s’han ajornat fins a la pròxima setmana.