Salta al contingut

Premsa

Les classes es reprendran demà dimarts 21 de gener

Reunit el Cecopal Municipal, i una vegada analitzades totes les dades facilitades pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana, es comunica que demà dimarts, 21 de gener, es reprendran les classes als centres escolars de la ciutat. En aquells centres educatius amb arbres pròxims al seu accés, la Brigada d’Obres i Serveis revisarà l’estat dels mateixos abans de l’entrada de l’alumnat a classe.

Tot i que les previsions del 112 CV per a demà assenyalen pluja i vent al litoral sud de València, aquestes seran amb una intensitat menor, dintre de la normalitat.

En aquests moments la preemergència de pluges i vents s’ha rebaixat a nivell taronja i les informacions facilitades per Aemet i el 112 CV apunten que demà dimarts tornarà a rebaixar-se aquest nivell a groc.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es recorda que la piscina climatitzada estarà encara tancat al públic tot i que el pavelló si obrirà les seues portes.

Cal tindre en compte que molts camins secundaris continuaran durant les pròximes hores amb problemes per circular per ells. Per eixe motiu, es demana precaució i que s’estiga pendent dels canals municipals per coneixer el seu estat.

Per últim informar que el temporal marítim continuarà durant les pròximes hores i per aquest motiu es torna a sol-licitar a la ciutadania molta precaució i no apropar-se a primera línia de platja, ni a barracs ni rius.