Salta al contingut

Premsa

Presentació de la nova Directiva de la Junta de Setmana Santa d’Oliva

La nova Directiva de la Junta de Setmana Santa d’Oliva, s’ha presentat hui de forma oficial a l’Alcalde i a la Regidora de Festes, Yolanda Navarro.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la nova Directiva de la Junta de Setmana Santa d’Oliva, composta pel consiliari D. Fernando Cremades; el president Juan Antonio Alcaraz; la Vicepresidenta Ana María Cardona; la secretària Silvia Castillo; la Vicesecretària Xelo Barreres i el tresorer Francesc Salort.

En la presentació la Directiva ha exposat la seua situació actual de la Junta de Setmana Santa, i també ha manifestat la seua voluntat de cara a aquesta nova etapa que inicien i el seu desig de col·laboració amb l’Ajuntament.

Entre els objectius d’aquesta nova directiva està la consolidació de la Junta de Setmana Santa d’Oliva, mantenir el treball realitzat fins al moment, fomentar la germanor i aconseguir que la Setmana Santa d’Oliva siga declarada d’Interés Turístic Autonòmic.

La Setmana Santa d’Oliva és una de les nostres celebracions més tradicionals i multitudinàries que, a més, es viuen amb gran devoció i sentiment a la nostra localitat. Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha declarat que «s’enceta una nova etapa plena d’il·lusió i motivació i el meu paper és donar-los suport i encetar una línia de comunicació més activa entre la Junta i el nostre Ajuntament. Continuarem treballant junts per tal d’aconseguir que la Setmana Santa d’Oliva siga declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic, per tal de donar-li el valor que mereix a aquesta tradició que compta ja amb segles d’història». D. Fernando Cremades, consiliari de la Junta Directiva, ha reafirmat les paraules de la regidora assenyalant que «iniciem aquest període amb motivació i jovialitat. De segur que de la mà d’aquesta alegria i renovació vindran els canvis».

Per la seua part, Juan Antonio Alcaraz, president de la nova Junta Directiva, ha declarat que «culmina una etapa que ha aconseguit l’auge de la Setmana Santa 

d’Oliva i comença una nova que esperem que també siga de creixement. Prenem el relleu de l’anterior Junta i intentarem mantenir el seu treball realitzat fins al moment, i millorar-lo encara més si fóra possible».