Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva inicia un pla per a fomentar la innovació empresarial entre les empreses locals

L’Ajuntament d’Oliva representat per la vicealcaldessa, Ana Morell, el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, i el regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, varen iniciar el passat 30 de gener la primera d’una ronda de contactes i reunions amb el teixit empresarial de la ciutat.

Una primera presa de contacte on es va donar informació a aquests empresaris locals al voltant de les diferents línies de finançament a les quals es poden acollir les seues empreses de diverses entitats com l’IVACE, l’IDEA o fons europeus, i així mateix les deduccions fiscals existents a les quals es poden també acollir.

Aquestes reunions està previst que es desenvolupen amb certa periodicitat amb empresaris de la localitat. ‘L’objectiu és que les nostres empreses puguen, a través d’aquestes noves línies de finançament, poder crear major ocupació, ser més competitives tant en l’àmbit nacional com internacional’ assenyalava la vicealcaldessa, Ana Morell.

En aquesta primera fase iniciada el passat 30 de gener es varen convidar a aquelles empreses locals amb projecció d’expansió o que tenen pensat incrementar les seues línies de producció. ‘En posteriors reunions convidarem a xicotetes empreses de la ciutat’

A la reunió es varen donar a conéixer als empresaris locals ajudes o subvencions per a innovació, I+D, expansió del negoci i per incorporació de nova maquinària i digitalització dels seus sistemes de producció.

Així mateix, el regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, va assenyalar la intenció d’aquest govern de regularitzar la situació dels polígons Industrials com el 4 i el 17 entre d’altres.

‘Des de l’administració local donem suport al nostre teixit empresarial, ja que ell és un generador de riquesa per al nostre poble i d’ocupació. I per aquest motiu, hem d’anar junts tots dos’ assenyalava el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat.