Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Parcs i Jardins inicia el projecte ‘Innova Parc’ per a la renovació i millora dels parcs infantils d’Oliva

Des de la Regidoria de Planejament Urbanístic, Parcs i Jardins s’informa que s’ha realitzat una actuació de millora a diferents zones de la ciutat. S’ha realitzat una substitució total del tancament perimetral del parc de l’Estació, al parc del Conservatori també s’ha ampliat el tancament i, a més, han incorporat nous recreatius, com ara la tirolina i, al carrer del Comte d’Oliva s’ha reposat el tancament perquè aquest havia desaparegut.

En breu s’iniciarà també la remodelació completa del parc de l’Envic (Sector 15), ampliant-lo i traslladant la zona de jocs per tal de deixar lliure el passeig.

Aquesta és una actuació conjunta de Parcs i Jardins, amb Hisenda, com a una inversió financerament sostenible.

«Som conscients de la degradació que han sofert els parcs de la nostra ciutat. Queda molta tasca al davant, per això la idea és seguir amb la millora de les zones de jocs dels parcs», ha declarat la regidora d’Hisenda, Ana Morell.

Els treballs continuaran durant tot l’any per tal d’arribar a altres parcs d’Oliva com ara a l’avinguda de València, C/ Muntanya, Sant Vicent i als parcs de la platja.

Les tanques de fusta retirades es recondicionaran i reubicaran per altres zones de la ciutat.

Miguel Monzonís, regidor de Parcs i Jardins, ha declarat que «la idea des de parcs i jardins és crear bons espais lúdics per als nostres menuts i que prime la seguretat als parcs sempre dins de la normativa d’aplicació».