Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprova, en la sessió ordinària de gener, el Pla de Cremes 2020

La Regidoria d’Agricultura, que dirigeix Miquel Doménech, informa que ja està disponible el Pla Local de Cremes de 2020, i pot recollir-se en format imprés, en el Magatzem Municipal (carretera Pego s/n), en punts de referència agrícoles de la localitat i a l’Ajuntament, o pot visualitzar-se digitalment en la pàgina web de l’Ajuntament d’Oliva en l’apartat https://oliva.es/arees/economia/agricultura/pla-local-de-cremes/

El pla de cremes enguany està actualitzat i s’ha millorat per a una major visibilitat de totes les partides del nostre terme. A més, es difondrà en valencià i castellà’ assenyalava el regidor Miquel Doménech.

El Pla de Cremes divideix el terme municipal d’Oliva en tres zones, una de les quals (la més pròxima a la zona de muntanya) queda exempta de qualsevol tipus de treballs consistents a la crema de matolls.

Des de la delegació d’Agricultura s’editen aquests tríptics informatius on es detalla tota aquesta informació, i també els diferents dies en què està prohibit realitzar cremes a qualsevol zona del terme municipal.

   

Els dies en què està prohibit són tots els diumenges de l’any, els dies festius, (nacional, autonòmic i local), la setmana de Pasqua i els dies d’alerta màxima de risc meteorològic d’incendis forestals decretats pel Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

A banda, també s’informa que només es podran realitzar cremes al terme sempre que el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals determinat per la Generalitat Valenciana siga l’1. Aquesta informació es pot consultar de forma diària a www.112cv.gva.es i també al Magatzem Municipal.