Salta al contingut

Premsa

Oliva participarà en la manifestació a favor de l’agricultura valenciana, a València, del pròxim 14 de febrer

L’Ajuntament d’Oliva, des del Departament d’Agricultura, se suma i recolza la mobilització a favor del camp valencià i de tots els agricultors del nostre territori ‘que es troben en una situació molt difícil i complicada i que després de tantes mesures restrictives i acords perjudicials ja han arribat a una situació límit i insostenible’ assenyalava el regidor Miquel Domènech.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Oliva es posarà a disposició de la ciutadania un autobús gratuït per tal d’assistir el divendres, 14 de febrer, a la manifestació-tractorada a favor de l’agricultura valenciana, que tindrà lloc a València i que s’iniciarà a les 10 hores.

L’eixida de l’autobús des d’Oliva està prevista cap a les 08.30 h des del passeig de Lluís Vives i, abans, caldrà passar pel Departament d’Agricultura per realitzar la inscripció prèvia.

El regidor Miquel Domènech ha instat a les diferents associacions d’agricultors de la localitat que desitgen assistir ‘que ens ho comuniquen al més aviat possible, per tal de coordinar la tasca i així poder tindre un major control dels assistents i conéixer la capacitat total de places en l’autobús’.

La tractorada de protesta està organitzada pels col·lectius agraris que formen part d’ASAJA a la Comunitat Valenciana, La Unió de Llauradors i Ramaders (LA UNIÓ) i La Unió de Xicotets Productors (UPA-PV).

La marxa s’iniciarà amb una concentració de tractors en el passeig de l’Albereda de València, i el recorregut acabarà a la plaça del Temple, a les portes de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.