Salta al contingut

Premsa

Oliva orgullosa de les seues dones. Conta’ns la teua història

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, la regidora d’Igualtat i Diversitat, Anna Mena Zamora, ha iniciat la II edició de la campanya de sensibilització, denominada “Oliva orgullosa de les seues dones” per a visibilitzar l’orgull femení, amb huit històries anònimes de dones d’Oliva.

La campanya consistirà a publicar, des de l’1 al 8 de març, a les xarxes socials locals cada una de les històries seleccionades, amb la qual cosa no serà només un dia sinó una Setmana de la Dona.

Busquem històries de dones que no cal que siguen conegudes, de qualsevol edat, en les quals valorar l’esperit de lluita de les dones.

Anima’t! Fem d’Oliva una ciutat exemplar, on cada relat ens deixe un record inoblidable de la història de les nostres dones.

Si creus que encaixes amb aquesta descripció, o coneixes alguna persona del teu voltant, no dubtes i envia un correu electrònic a la direcció: agentigualtat@oliva.es, explica’ns la teua història i facilita’ns un telèfon de contacte. Més endavant, es contactarà amb les seleccionades per a una sessió de fotografia amb les quals acompanyar cadascuna de les publicacions.