Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza activitats infantils, i per a la gent jove, en el Carnestoltes 2020

Les Regidories de Festes i de Joventut col·laboren de forma conjunta en la seua organització

Oliva celebrarà el pròxim divendres, 21 de febrer, el Carnestoltes 2020. Una jornada festiva dirigida enguany al públic infantil i familiar i també amb una segona activitat pensada per a la gent jove de la ciutat.

Des de les Regidories de Festes i de Joventut s’ha organitzat una jornada completa d’activitats. ‘La primera part del carnestoltes està pensada per al públic infantil, amb l’actuació del grup de teatre Rodamons, que farà somniar i divertir-se als més menuts i també als seus pares’ assenyalava la regidora de Festes, Yolanda Navarro. Aquest carnestoltes infantil començarà a les 17 hores a la plaça de la Bassa d’Oliva.

La segona part del carnestoltes 2020 donarà inici a partir de les 20.30 hores al pàrquing del Poliesportiu Municipal amb una macro discomòbil molt divertida amb l’actuació del D’js Javi Mengu i Jmestrex, amb pantalles Led, animacions, efectes i molt més. L’entrada serà gratuïta.

Aquesta actuació està dirigida a un públic més adolescent. ‘La intenció és realitzar aquesta festa dins d’un recinte segur, i intentar que aquest tipus de públic trobe a Oliva una oferta d’oci per a la nit de Carnestoltes’ explicava Anna Mena, regidora de Joventut. Amb aquesta festa s’intenta evitar els desplaçaments fora del poble i que puguen gaudir els nostres joves d’una nit molt divertida, fomentar l’associació dels joves dins d’un ambient sa, ja que no es vendran begudes alcohòliques en tot el recinte, i hi haurà un ampli  dispositiu de mesures de seguretat.