Salta al contingut

Premsa

Oliva acull una jornada informativa sobre ajudes per a PIMES

L’encontre s’ha celebrat al centre Polivalent amb l’assistència de la secretària autonòmica d’Economia, Rebeca Torró, i de quatre directors generals

El Centre Polivalent d’Oliva ha estat l’escenari aquest matí d’una jornada informativa al voltant del programa de subvencions adreçades a les PIMES, organitzada per FAES, Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, i la Regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva.

La jornada ha comptat amb la presència de la secretària autonòmica d’Economia, Rebeca Torró, l’alcalde d’Oliva, David González, el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, i del vicepresident de FAES, Ramón Soler. A la jornada han assistit altres representants de FAES i nombrosos empresaris locals.

La jornada s’ha estructurat en quatre ponències, a càrrec dels directors/es generals de l’IVACE, d’Indústria i Energia, d’Economia Sostenible i d’Internacionalització, a través de les quals s’han explicat les diferents línies d’ajudes i subvencions que es troben a l’abast de l’empresari local.

En la primera de les ponències, la directora general de l’IVACE, Júlia Company, ha presentat les ajudes per al finançament I+D+i i per a l’eficiència energètica i promoció de les energies renovables. La segona xerrada ha versat al voltant de les ajudes per a la millora de la competitivitat i sostenibilitat de les pimes Industrials, a càrrec de la directora general d’Indústria i Energia, Empar Martínez. José Soler, director general d’Economia Sostenible, ha estat l’encarregat de presentar la línia dajudes destinades a la promoció de l’economia sostenible. La jornada ha finalitzat amb la xerrada de la directora general d’Internacionalització, Mari Parra, amb les ajudes per tal de poder internacionalitzar les empreses.