Salta al contingut

Premsa

Les Regidories de Participació Ciutadana i d’Obres i Serveis col·laboren amb els veïns del Pinet per identificar les necessitats del barri

Les Regidories de Participació Ciutadana, dirigida per Josep Escrivà, i d’Obres i Serveis, que encapçala per Miquel Doménech, col·laboren amb els veïns del barri del Pinet, per identificat les necessitats del barri i així poder centrar les actuacions.

Ambdós regidors de l’Ajuntament d’Oliva van mantindre una reunió amb representants del barri, per a conéixer de primera mà les propostes de millora i les necessitats.

La reunió va sorgir arran d’una activitat que programen habitualment els veïns del barri del Pinet, que consisteix a fer batudes de neteja ciutadana, activitat que requereix ajuda de l’Ajuntament d’Oliva per a la recollida de les deixalles.

“Està acció que aprofita la sinergia entre ambdues Regidories ha estat molt ben valorada pels veïns del barri del Pinet, i ja he parlat amb el company Miquel Doménech per fer-ho extensiu als altres barris” declara Josep Escrivà.

En la visita es van acordar diverses actuacions i es van delimitar les tasques. Els veïns s’encarregaven de les actuacions en els terrenys privats, on tenen permís dels propietaris, mentre que l’ajuntament s’encarrega de l’assistència a la neteja veïnal i de tota la via pública.

A banda, en la visita es van suggerir diverses millores d’acció immediata que ja s’estan realitzant des de la Regidoria d’Obres i Serveis. Les principals són els desperfectes ocasionats pel creixement d’arrels d’arbres, reconstrucció de jardineres, s’estan canviant fanals avariats i entre altres coses, suports per als contenidors de centre geriàtric.

“Es tracta que cada entitat aporte la seua part, sense canviar competències. L’espai públic pertoca a la institució i les zones privades als veïns, però si els treballs es fan en conjunt, donen millors resultats” afirma Miquel Domench.

També s’han acordat accions a mitjà i llarg termini que aniran planificant-se d’acord amb els recursos humans i materials de l’Ajuntament d’Oliva.

L’alcalde, David González, vol agrair en nom de tota la corporació la col·laboració dels veïns que organitzats a través de les associacions dels barris treballen mà a mà amb l’Ajuntament d’Oliva per fer de la nostra ciutat un lloc millor. “Tant les activitats socioculturals que realitzen les associacions, com les més reivindicatives fan d’Oliva un lloc millor” assenyala David González.