Salta al contingut

Premsa

L’Associació de Comerciants d’Oliva junt amb la regidoria de Comerç, Mercats i Consum, llança una nova campanya que fomenta el comerç de proximitat i les relacions amb els seus clients

L’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, junt amb la regidoria de Comerç, Mercats i Consum que encapçala Yolanda Balaguer, comença en aquest mes de febrer una campanya que es prolongarà durant tot l’any 2020 per tal de donar a conéixer als seus associats a través de les xarxes socials.

Estem a prop, som de km0, som el comerç de la teua ciutat” és l’eslògan que l’associació ha triat per a donar a conéixer a través de les xarxes socials a les seues 125 associats a través de campanyes personalitzades al llarg de tot l’any.

Com ens comenta Rosa Llopis, presidenta de l’associació: “Hi ha una gran necessitat de donar visibilitat als negocis locals, tant a les empreses que ofereixen serveis com als comerços de la nostra associació. Encara hi ha persones que per desconeixement dels negocis locals es van més lluny a comprar. Per a evitar això, des de l’associació mostrarem a través de les xarxes socials d’ACCO i amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum d’Oliva, cadascun dels comerços i negocis que formen part de l’associació en forma de xicotet reportatge destacant al comerciant i a tot el seu equip, que són la cara visible del comerç d’Oliva”.

L’objectiu final de la campanya és aconseguir visibilitat per a cadascun dels seus associats, posar en valor la professionalitat dels xicotets comerços i negocis, al mateix temps continuar conscienciant als veïns d’Oliva que comprar local és la compra més intel·ligent, la que es reinverteix de nou en l’economia de la nostra ciutat.

Des de la regidoria de Comerç, Mercat i Consum som conscients de la importància del xicotet comerç i l’esforç que s’està fent des d’ACCO per a competir amb una economia globalitzada que tant perjudica el comerç local. L’associacionisme treballa pel desenvolupament del comerç local amb campanyes i accions que ajuden a dinamitzar i a fer més visible el xicotet comerç” Apunta la regidora de comerç Yolanda Balaguer.

La campanya començarà el mes de febrer i es comptarà amb xicotetes campanyes ideades per a cada sector, es preveu que finalitzarà al novembre de 2020.