Salta al contingut

Premsa

Asfaltat camins rurals a Oliva

El Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva informa que han finalitzat els treballs de millora i asfaltat de diverses zones de la ciutat englobades dintre del Pla de Nuclis i de Camins Rurals de 2013 que subvenciona als 100% la Diputació de València. Treballs que han estat realitzats per l’empresa Pavasal amb un pressupost total de 40.000 euros.

 

Pel que respecta al Pla de Camins Rurals s’han executat estes actuacions al Camí del Xiricull (3ª fase) i d’ un tram del Camí Vell de Denia (1ª fase) amb un pressupost de 10.000 euros. Uns treballs que han consistit “en l’asfaltat de tot el camí amb la modalitat de doble reg asfàltic ja que són dos vials molt transitats i es trobaven en males condicions i, per això es va decidir actuar en ells a través d’estos plans” assenyalava el regidor Vicent Santacatalina.

 

L’objectiu del Departament d’Agricultura és continuar millorant “la nostra xarxa de camins rurals per tal de facilitar als agricultors l’accés a les seues parcel·les i la recollida posterior de les taronges” comentava el regidor d’agricultura, Vicent Santacatalina.

 

D’altra banda, també han donat per finalitzades les actuacions consistents en l’asfaltat de les víes públiques de la Zona Camacho-Eras de Juan: carrer Covatelles (2ª fase) amb un pressupost de 30.000 euros i també executades per l’empresa Pavasal.asfaltat carrer covatelles