Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva formalitza la cessió del seu tram de la CV-683 (Oliva – La Font) a la Diputació de València

L’Ajuntament d’Oliva formalitza la cessió del seu tram de la CV-683 (Oliva – La Font) a la Diputació de València. L’alcalde ha signat hui les actes de cessió, tal com va aprovar el Ple de l’Ajuntament el 28 de novembre de 2019

A partir de hui, el tram d’Oliva de la CV-683, des del terme municipal de la Font d’en Carròs fins a l’N-332, ha passat a formar part de xarxa de carreteres de la Diputació de València. Així, s’executa allò que s’estableix en el Catàleg del Sistema Viari de la Comunitat Valenciana.

D’ara endavant, serà la Diputació de València l’administració encarregada de la seua explotació i conservació. Aquest fet és determinant perquè el tram que pertany al terme municipal de La Font d’en Carròs es faça una millora important, amb l’ampliació de la carretera de forma considerable, que permeta augmentar les dimensions dels dos carrils de circulació, així com la introducció de vorals als laterals. De fet, la Diputació té previst realitzar una primera actuació pròximament en el tram de corbes de la Foia, amb una inversió de 360 mil euros.