Salta al contingut

Premsa

Oliva col·labora amb la Cursa de la Dona Vicky Foods

Oliva, un any més, col·labora institucionalment amb la Cursa de la Dona Vicky Foods. En aquesta edició, part de la recaptació anirà destinada a la investigació de l’esclerosi múltiple.

La regidora d’Esports d’Oliva, Yolanda Navarro, participà el dimecres a la presentació de la Cursa de la Dona Vicky Foods, per donar suport a l’organització d’aquest esdeveniment tan solidari, reivindicatiu i social.

Oliva, des de la primera edició ha oferit la seua col·laboració institucional i centenars de dones han participat activament d’aquest gran esdeveniment. Però des de fa dos, Oliva ha potenciat la col·laboració amb la Cursa de la Dona, tot oferint entrenaments gratuïts a la ciutat. Des de l’organització d’aquest esdeveniment recalquen que enguany s’han realitzat tres activitats diferents durant l’entrenament i en edicions anteriors, tan sols n’hi havia una.

Yolanda Navarro ha assegurat que Oliva ha de ser una ciutat que aposte per l’esport col·lectiu i individual, i ha d’estar present a totes les curses solidàries que es realitzen al voltant de la ciutat.

És per això que la regidora d’Esports ha afirmat que continuarà amb la col·laboració personal i institucional amb aquest gran esdeveniment que ajuda a causes solidàries.

Totes les dones que vulguen participar, ja tenen la possibilitat d’inscriure’s per tramitació electrònica a través de la pàgina https://cursadeladonagandia.com/ i també es pot fer la inscripció presencialment als establiments Medes Sport, al carrer de Joanot Martorell, 17 (Oliva) i Caché, al passeig de Lluís Vives, 19 (Oliva).