Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva posa en marxa mesures de prevenció enfront del Covid-19

Aquest matí s’ha reunit a l’Ajuntament d’Oliva la Junta de Govern Local, presidida per l’alcalde, David González, i amb la presència de tots els grups municipals, i de diversos especialistes en matèria sanitària. Reunió d’urgència en la qual s’ha valorat la situació actual a Oliva i les diferents mesures de prevenció que s’adoptaran enfront del Covid-19.

En la Junta Govern Local s’ha considerat oportú recopilar els diferents actes que es realitzaran a Oliva durant els pròxims dos mesos, i que suposen una massificació de persones, amb la finalitat d’establir uns criteris per a la seua realització. Aquesta recopilació d’actes es donarà a conéixer el pròxim dilluns, 16 de març.

Seguint les indicacions de la Generalitat Valenciana, també s’ha adoptat la decisió de tancar, fins a nou avís, la Llar de Jubilats i Pensionistes d’Oliva i el Centre Social de Sant Francesc.

D’altra banda, s’ha acordat fer arribar a la població la informació que es genere sobre les diverses mesures preventives per tal d’evitar possibles contagis del Covid-19.

Igualment, també s’ha reunit aquest matí el Comité de Seguretat i Salut Laboral, amb la presència de responsables polítics i representants sindicals dels treballadors. En dita reunió s’han acordat diverses mesures de caràcter intern per als treballadors municipals. S’informarà aquest col·lectiu del material higiènic que han de fer ús i també de les mesures preventives oportunes.

Informar també que ahir es va realitzar una reunió amb la Federació de Falles d’Oliva. En la dita reunió, l’alcalde i la regidora de Festes van escoltar al col·lectiu faller i es van comprometre a ajudar-los en tot el que és possible, sobretot en el fet de facilitar algun lloc on les comissions falleres puguen dipositar els seus monuments fallers de forma temporal. L’alcalde ha signat aquest matí un decret sobre la suspensió de l’autorització de la celebració dels actes fallers de 2020 a la ciutat.