Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva desinfecta carrers i espais públics per a frenar l’expansió del coronavirus

Amb l’objectiu de frenar la pandèmia i per a garantir la higiene dels espais públics, les Regidories de Salut Pública i d’Obres i Serveis mobilitzen recursos per a desinfectar els carrers i altres espais públics

Els operaris de la brigada d’Obres i Serveis, junt amb personal de l’empresa adjudicatària de la neteja viària, han començat hui els treballs a les vies públiques. Utilitzaran lleixiu diluït en aigua per a ruixar en diferents carrers i zones del nostre poble. Es prioritzaran primer els entorns dels edificis públics que estan en ús com ara l’edifici de l’ajuntament, les dependències de la Policia Local, el Magatzem Municipal, el Mercat Municipal, els Centres de Salut, etc. També s’ha iniciat un servei especial i continuat de neteja de contenidors de recollida de fem amb desinfectant.

A més, des del departament de Salut Pública es desinfectaran els edificis públics, en especial aquells de mes afluència. Això inclou desinfectar les zones de més afluència com el Mercat Municipal, les dependències de la Policia Local i les dependències municipals on hi ha personal treballant aquests dies. A més de la resta d’edificis municipals, com ara poliesportiu, biblioteques, centres de gent gran, etc. (per a tindre’ls en condicions quan es tornen a obrir.)

Amb aquestes actuacions es vol garantir la salubritat de tots els nostres ciutadans i ciutadanes. No obstant això, preguem col·laboració a tota la ciutadania. La millor manera de previndre elscontagis és quedant-se en casa i eixint només per al que és imprescindible.

Finalment agrair a les persones i empreses que han posat a disposició material i eines per a portar a terme aquesta tasca. Entre totes i tots, farem que aquesta situació acabe al més prompte possible.