Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva desinfecta contenidors i mobiliari urbà

Per a minimitzar el risc de contagi s’està realitzant una neteja i desinfecció de carrers, mobiliari urbà, contenidors de fem i espais públics amb més afluència.

L’empresa responsable de la recollida de fem ha informat l’Ajuntament que com a mesura extraordinària i per a augmentar la seguretat de la ciutadania, deixarà les tapes dels contenidors de fem obertes perquè es puguen depositar les bosses sense contacte. La mesura s’allargarà el temps que dure l’estat d’alarma.

Alhora, per a millorar la seguretat dels treballadors, preguem a la ciutadania la seua col·laboració. Totes les bosses de fem han d’anar tancades i dins del contenidor perquè els operaris desenvolupen la seua tasca amb la màxima seguretat i higiene. És responsabilitat de totes i tots facilitar la feina tan necessària que realitzen els operaris aquests dies.

Recordeu que l’ecoparc fix del polígon El Brosquil està obert en l’horari habitual, i el servei de recollida d’andròmines funciona amb normalitat, i amb les mesures d’higiene reforçades. Si vols tirar una andròmina i no pots desplaçar-te a l’ecoparc, pots cridar al 96 285 01 93 o al 637 334 090. La recollida es fa dimecres, de 7.00 h a 14.00 h.