Salta al contingut

Premsa

Oliva ofereix atenció psicològica a la població, amb motiu del confinament

El Departament de Benestar Social ha habilitat un telèfon, i un correu electrònic, per a atendre aquelles persones que necessiten atenció psicològica per la situació de confinament, o per la pèrdua d’una persona pròxima

L’Ajuntament d’Oliva posa a disposició de la població un servei d’atenció psicològica, oferit per l’equip de persones psicòlogues i que treballen per a l’ajuntament, en horari de 9.00 h a 14.00 h de dilluns a divendres.

L’objectiu del servei és el suport psicològic d’aquelles persones que ho necessiten a causa de les situacions provocades per l’actual crisi sanitària. La por al contagi, el patiment per la pèrdua d’alguna persona pròxima, els problemes derivats del confinament, o la incertesa econòmica i laboral són alguns dels factors que poden afectar a la salut mental de les persones. Per a totes elles, l’equip de persones professionals del Departament de Benestar Social estaran disponibles i els oferiran la millor atenció possible.

A més, els mateixos professionals han elaborat una guia de recomanacions genèriques per a afrontar la nova situació provocada pel COVID-19. Entre les orientacions trobem consells per a informar-nos adequadament, planificar i organitzar la nova situació, aprofitar el moment i cuidar de les nostres emocions, així com mecanismes per a combatre els moments d’estrés i ansietat. La guia es pot consultar ací https://bit.ly/2QXMLkT en la pàgina web específica del COVID-19 habilitada per l’Ajuntament d’Oliva.

Si necessites assistència psicològica, relacionada amb el coronavirus, pots sol·licitar-la a través del correu electrònic atenciopsicologica@oliva.es, indicant nom i cognoms, edat, telèfon i motiu de la sol·licitud. També pots cridar al telèfon 96 285 02 13, sol·licitar assistència psicològica i deixar les teues dades; una persona professional de la psicologia es posarà en contacte amb tu.