Salta al contingut

Premsa

Oliva proposa reinventar el Dia de l’Esport per tal que cap xiquet i xiqueta es quede sense celebrar-ho

La Regidoria dEsports, la Fundació Trinidad Alonso i la Conselleria dEducació, Cultura i Esports han creat una iniciativa digital per celebrar, el pròxim 6 dabril, el Dia de l’Esport

LAssociació de Mestres dEducació Física dOliva incita a tots els veïns i veïnes a eixir al balcó el pròxim 6 dabril a les 14 hores a ballar, cantar i cridar ben fort mentre sona la cançó ‘We are the Champions

 

La Fundació Trinidad Alfonso, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i la Regidoria d’Esports d’Oliva han proposat que el pròxim 6 d’abril totes les i els alumnes dels col·legis, instituts i centres formatius publiquen en xarxes socials les activitats esportives que estan realitzant des de casa i a més, els seus hàbits saludables. Per tal de crear una gran xarxa, els organitzadors inciten a tots els xiquets, xiquetes, pares i mares a mencionar el conter de Twitter o Instagram de Comunitat de l’Esport (@comunitatesport) i incloure el hashtag #Diadelesport en les publicacions i històries.

Des de la Regidoria d’Esports d’Oliva ha proposat que els participants també mencionen als perfils oficials d’Esports d’Oliva a Facebook i Instagram i així, donar constància que la ciutat està compromesa amb l’esport i l’educació.

Per altra banda, l’Associació de Mestres d’Educació Física d’Oliva anima a tots els veïns i veïnes a eixir al balcó o finestra el pròxim 6 d’abril a les 14 hores a cantar, ballar i cridar ben fort la cançó ‘We are the champions’.

Yolanda Navarro, Regidora d’Esport, agraeix, com sempre, la involucració i predisposició de l’Associació de Mestres d’Educació Física d’Oliva en totes les activitats i iniciatives de la ciutat. Promoguen sempre l’esport com una activitat necessària i imprescindible per a millorar la salut física i mental.

Des de la Regidoria d’Esports ha estimulat als entrenadors, mestres i professionals esportius a promoure aquesta iniciativa als xiquets i xiquetes perquè tots ells participen en aquestes activitats. I així celebrar tots junts, però des de casa, el Dia de l’Esport.