Salta al contingut

Premsa

L’ajuntament inicia el repartiment de mascaretes als ciutadans d’Oliva

Des de l’Ajuntament d’Oliva es farà entrega a la ciutadania, a partir d’aquest cap de setmana, un ‘kit sanitari’ compost per una mascareta quirúrgica (segons els professionals sanitaris és la més adequada per a l’ús de la ciutadania per la protecció que ofereix davant altres persones i la comoditat al portador) i una mascareta esterilitzada confeccionada per voluntàries i voluntaris de la ciutat (es pot desinfectar a casa a més de 90 graus o planxant amb vapor).

El repartiment es realitzarà porta a porta amb totes les mesures de seguretat establertes pels organismes sanitaris. Es repartirà un ‘kit sanitari’ per cada membre de la unitat familiar que visca en el domicili registrat al Padró Municipal.

Aquest repartiment de mascaretes ha estat una iniciativa consensuada amb els portaveus de tots els grups polítics municipals que formen part de l’Ajuntament d’Oliva.

D’altra banda, també es repartiran ‘mascaretes voluntàries’ als comerços locals, en bosses individuals, per a poder fer-ne ús els clients. Agrair a tots els voluntaris/es d’Oliva la seua col·laboració i també a l’empresa Vicky Foods.

Què s’ha fet amb les mascaretes confeccionades per les persones voluntàries?
Les mascaretes que s’estan fent de forma voluntària, es desinfecten i es repartixen allí on cal: Centre de Salut, brigada de treballadors municipals, cementeri, Creu Roja.
També s’han repartit pels comerços que havien d’estar oberts, per a aquelles persones que treballen de cara al públic, i també s’han fet arribar a persones de risc (gent gran, malalts crònics).