Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra les Creus de Maig des del confinament

Els festers del Santíssim Crist de Sant Roc d’Oliva han organitzat la I Mostra de Creus de Maig

La Regidoria de Festes se suma a aquesta mostra i instal·larà dues creus, una a la plaça de l’Ajuntament, i l’altra a la plaça de Sant Roc

 

Els festers del Santíssim Crist de Sant Roc i l’Ajuntament d’Oliva han organitzat la I Mostra de Creus de Maig, a causa de la impossibilitat de celebrar la tradicional festa i el seu concurs. La COVID-19 impedirà que es realitze aquest esdeveniment, tan arrelat i popular, però sí possibilitarà que els veïns i veïnes puguen gaudir des de les seues cases de la primera Mostra de Creus de Maig.

A més, des de la Regidoria de Festes s’ha promogut la col·locació de dues Creus de Maig a la plaça de l’Ajuntament i a la plaça de Sant Roc, per tal de contribuir a la continuïtat d’aquesta festa, tan arrelada a Oliva, i donar suport a totes les persones que, any rere any, participen activament en la Festa de les Creus de Maig.

Yolanda Navarro, regidora de Festes d’Oliva, ha assegurat que la instal·lació de dues creus era totalment necessària, per a donar suport als Festers del Santíssim Crist de Sant Roc i, a més, continuar amb aquesta tradició tan arrelada a la ciutat i que cada any alegra els carrers.
“És una festa on tant menuts com majors participen, recorrent tots els racons d’Oliva per tal de gaudir de les Creus de Maig, tots els anys, i sobretot enguany mereixien el seu reconeixement” ha afirmat Yolanda Navarro.

Per tal de participar en la I Mostra de les Creus de Maig, la ciutadania ha de realitzar un treball manual, amb una base en forma de Creu, sense restriccions de materials o mida. Decoraran aquesta creu amb flors elaborades amb qualsevol material. En finalitzar, realitzaran una fotografia i enviaran un correu amb el nom de la família o l’artista al correu: mdoloresrosello@hotmail.com. El termini de participació serà el 30 d’abril.