Salta al contingut

Premsa

Seguretat i innovació, claus en la nova campanya de promoció turística d’Oliva

“Gaudeix d’Oliva, segur!” és l’eix sobre el qual pivota tota la campanya dirigida a generar seguretat als turistes i veïns, atraure visitants que busquen platges saludables i impulsar el sector hostaler, hotels i xicotet comerç de la ciutat.

Una app amb l’aforament de les platges, actualitzat en diferents hores del dia, restaurants i bars disponibles a cada moment, els comerços oberts més pròxims, o les activitats de turisme actiu en marxa, es presenta com una de les novetats més importants.

Tots els establiments turístics i comerços comptaran amb un segell de seguretat que establirà el compliment de totes les mesures higièniques i de distanciament que estableix la normativa

 

L’Ajuntament d’Oliva ha dissenyat una campanya de comunicació amb l’objectiu de recuperar el turisme a la ciutat i a les seues platges, al mateix temps que permetrà donar informació sobre les mesures de seguretat adoptades a la localitat.

Amb el lema “Gaudeix d’Oliva, segur!” el consistori ha definit una sèrie d’accions amb les quals busca una tornada a la normalitat, progressiva, de la ciutat, en la qual el turisme és un dels seus factors clau, tant per als qui viuen a la ciutat en algun moment de l’any, com per als qui la visiten.

La campanya també vol ajudar als comerços i empreses per als quals el turisme i totes les activitats que d’ell es desprenen tornen a confiar en la possibilitat de realitzar-les a la ciutat.

El regidor de turisme, Joaquin Calafat, ha assenyalat que “amb aquesta campanya volem proporcionar a tots els veïns i turistes que desitgen acudir a les platges de la localitat una informació actualitzada del seu aforament i de l’assistència, i alhora traslladar confiança perquè ho facen sense preocupacions”.

“Enguany hi haurà una necessitat de conéixer les mesures que s’han pres a la ciutat i tots els visitants tindran certa cautela a l’hora d’acudir a les platges, i altres llocs, on tradicionalment es congregaven moltes persones. El nostre treball consistirà a oferir aqueixes dades, mitjançant una plataforma en línia, on apareixerà l’aforament actualitzat de les platges diverses vegades al dia, així com les mesures adoptades i les recomanacions que han de tindre en compte”, ha manifestat Calafat.

Oliva Turisme i l’agència Coma Creativa treballen per a posar en marxa aquesta aplicació una vegada es conega tota la normativa aplicable per a l’obertura de les platges i a l’hostaleria, inclosos els xiringuitos.

Sentir-se segur o gaudir sense complicacions amb les mesures d’higiene adequades, la distància social recomanada, o seguir les normes per a anar de compres, o gaudir de les diferents activitats a l’aire lliure, són les accions que permetran gaudir d’una Oliva segura durant els pròxims mesos.